Creativity unlimited

Magie op bestelling.
Een adrenalineshot die je zintuigen op scherp zet.
Een in your face experience.

O’Contraire is een ambitieuze creatieve onderneming die grenzeloze creativiteit op maat brengt voor high end experiences in elke vorm. Van live event tot artist branding, van fashion projects tot video story, van creativiteit achter een marketing campagne tot publiciteit.

Katleen Rens gaat als creative director samen met haar team op zoek naar het DNA van je bedrijf, van je event en van jou als artiest. We zorgen voor een dosis creatieve input aan de brainstorm tafel van een nieuw project en creëren een wereld rondom jou, je event of je bedrijf. We gebruiken je DNA als rode draad en zorgen dat de authenticiteit voelbaar is in elk detail. Vanuit je ideeën bedenken we een origineel scenario. Jouw input wordt ons canvas

Dankzij de unieke aanpak van creative director Katleen herdefinieert O'Contraire hoe jouw publiciteit eruit kan zien, hoe entertainment beleefd kan worden, hoe artist branding eigen kan zijn. Het scala gaat van exuberant tot delicaat.O’contraire zorgt voor een authentieke emotionele beleving. Of het nu gaat over een live event of artist branding wij gaan steeds op zoek naar dat tikkeltje meer. We schrijven voor jouw een exclusieve ervaring, we scheppen een wereld rondom je persoonlijkheid of creëren een gedurfd spektakel op maat. O’ Contraire wil emotioneren, stimuleren en creëren. Naast het uitwerken van totaal concepten kunnen wij je ook op weg helpen, je voorzien van losse creatieve flarden of aftoetsen of je DNA klopt met je storyline.

Door samen te werken met andere getalenteerde creatives verbindt O’contraire het beste van verschillende werelden. Alles samen een slimme combinatie van ervaring, talent en lef die zorgt voor de kwaliteit die elke klant verdient.

O'contraire is een ambitieuze verzameling talent onder leiding van Katleen Rens. Een creatieve equipe die zich niet in hokjes laat vangen. Een team dat klaar staat om op elke vraag een antwoord te vinden. Een bende die zich zich vol overgave vastbijt in je project.

Creativity unlimited voor high end experiencesNeem een kijkje naar ons porftfolio op Instagram en Facebook