Creativity unlimited

Magie op bestelling.
Een adrenalineshot die je zintuigen op scherp zet.
Een in your face experience.
Grenzeloze impulsen op topniveau.
Een avond met hart en ziel.

O’Contraire is een ambitieuze creatieve onderneming die grenzeloze creativiteit op maat brengt voor high end experiences in elke vorm.

We zorgen voor een dosis creatieve input aan de brainstormtafel van een nieuw project, schrijven een origineel scenario voor een exclusieve beleving of creëren een gedurfd spektakel op maat voor een prestigieus event. Het kan allemaal.

Dankzij de unieke aanpak van showdirector Katleen Rens herdefinieert O’Contraire wat entertainment moet zijn. Geen artiesten die kunstjes op commando opvoeren maar rasentertainers die de maskers laten zakken

en alle regels overboord gooien. Performers van wereldklasse die je aan de hand meevoeren naar dat speciale plekje, daar waar magie ontstaat.

Als showdirector overziet Katleen alle elementen en creëert ze authentieke intense ervaringen met emotie. Het scala gaat van exuberant tot delicaat. Deze aanpak zorgt ervoor dat de emoties ter plekke ontstaan, tussen de gasten, onder je neus. We maken geen show, we zijn de show.

Door samen te werken met andere getalenteerde bureau’s en creatives verbindt O’Contraire het beste van verschillende werelden. Alles samen een slimme combinatie van ervaring, talent en lef die zorgt voor de superkwaliteit die elke klant verdient.

O’Contraire is een ambitieuze verzameling talent onder leiding van Katleen Rens. Een creatieve equipe die zich niet in hokjes laat vangen.

Creativity unlimited voor high end experiences

Neem een kijkje naar ons porftfolio op Instagram en Facebook