• Katleen Rens / creative director

  Katleen is creative director met een rijke ervaring in exclusieve animatie, acts en shows voor high end events. Ze richtte in 2006 The Cast op dat intussen een vaste waarde is in de event sector.

  Maar Katleens creativiteit kleurt ongebonden buiten de lijntjes en vindt nu ook onderdak bij O’Contraire. Aan het roer van deze creatieve onderneming gaat ze voor grotere dromen en intensere artistieke uitspattingen.

  Als onafhankelijk creative director levert ze creativiteit zonder grenzen. Aan de brainstorm tafel van je volgende campagne of aan het roer van bijzondere belevingsspektakels.

 • Maïté Gheur / repetitor & regisseuse

  Maïté is al sinds 2007 twee handen op een buik met Katleen. Wanneer het originele scenario van de schrijftafel vertrekt, neemt Maïté het mee naar de repetitievloer. Daar puzzelt ze het geheel in elkaar met de artiesten.

  Tijdens het event vind je haar backstage terug waar ze techniek aanstuurt en artiesten op het juiste moment in de spotlights zet.

 • Jonathan D’Hondt / music director

  Muziek is emotie en musical director Jonathan weet dat te vatten. Hij is freelance pianist, songwriter en producer. Jonathan gaat met het scenario aan de slag en vertaalt de emotie van het event naar de juiste sound.

 • Partners in creation

  Margriet Middel / creatieve productionele passe-partout en productiemanager

  Elvira Dehaene / productionele powerlady en regie-assistente

  Linde van Aerde, Gudrun Wylleman, Nora Wuytack en Wim Godderis / vertellen het scenario met kostuums en hatpieces

  Julia Borowicz, Sarah Rafrafi en Yasmine Schiettecatte / als hair en make-up experts vertalen zij de visie van de showdirector naar de perfecte look.

  Elk event vraagt een eigen mix van talent. Om een grenzeloos resultaat te bereiken werken we samen met een brede poule van partners. Ontdek meer van hen op onze social media.